Evanston-Intro-Image.jpg

evanston

When we began work on this commission to reinvent a 1980's spec house in Brentwood, CA, the need was very clear: to create harmony between the site and shell of the existing house and a new, modern floor plan with contemporary materials, innovative lighting and cutting-edge technology. It turned out to be great fun!

We created a new pool, terraces, gates and parking court. We added voluptuous rounded bays with steel windows and opened up rooms. We raised ceilings, added steel and glass doors and windows and re-invented traditional details. We integrated lighting and technology with old framing, new custom millwork and Green features. All the while, we were careful to affirm the grace of the estate with its formal facade, grand stair hall, generous entertaining rooms and luxurious materials.